Sådan nyder du fredagsslik og Disney Sjov uden halsbrand

Her på hjemmesiden kan du læse masser af spændende artikler om tegnefilm, og når vi nævner tegnefilm, er der naturligvis ingen vej uden om Disney. I Danmark er det i særdeleshed Disney Sjov på DR1 som i den forbindelse er bemærkelsesværdigt. Vidste du i den forbindelse, at programmet faktisk har været sendt hver fredag siden 1991? Jo, den er god nok. Dog valgte DR1 kortvarigt at tage programmet af sendefladen i 1999, men det førte til en regulær seerstorm, så det kom hurtigt tilbage igen.

I Danmark er vi mange der nyder fredagens Disney Sjov sammen med vores børn, og med lidt fredagsslik til deling. Uheldigvis kan fornøjelsen ødelægges af halsbrand. Heldigvis kan problemet løses.

Tag halsbranden i opløbet

De fleste af os har oplevet at have halsbrand. Mange af os kender også symptomerne der melder sig, når lidelsen så småt er ved at indfinde sig. Her er det smart proaktivt at sætte ind og søge hjælp fra Gaviscon, som er tabletter til behandling mod netop halsbrand. Man kan læse mere om tabletterne på www.gaviscon.nu, så tjek det gerne ud. Så er du godt forberedt til næste gang mavesyren viser sit kedelige ansigt.

Tegnefilm har evnen til at samle hele familien

Der er ingen tvivl om, at tegnefilm har en helt særlig evne til at samle hele familien foran stuealteret. Særligt Disney Sjov har efterhånden opnået nærmest gudestatus her til lands, og det forstår man godt. Gennem årene er fantastiske tegnefilm såsom Rip, Rap og Rup på eventyr, Darkwing Duck og Max & Mule således blevet vist i netop Disney Sjov. Så stil meget gerne ind på næste fredag, og gør dig klar til god underholdning.

24 Jan 2022