Invester i at handle ting til dit barn fra en svensk webshop

Når det kommer til at købe babyprodukter og legetøj til dit barn, er det kun det bedste godt nok. Der er en svensk webshop kaldet Frida & Fritiof, der tilbyder produkter af højeste kvalitet. De er også ikke-giftige og miljømærkede. Når du bor i Danmark er det ikke forkert at shoppe fra Sverige. Det er ikke ualmindeligt for os danskere at tage en tur over til Sverige for at shoppe. Men det er endnu lettere at gøre det via Internettet. Årsagen til, at vi danskere skal handle svensk, er, at den svenske krone tabte lidt over 70 kroner mod euroen og ti kroner mod den danske krone. Så det er godt meget billigere for os, fordi den svenske krone er svag lige nu.

Gode produkter hos Frida & Fritiof

Hos Frida & Fritiof er der en masse gode ting til babyer og børn. Perfekt til at bestille, hvad du har brug for her, det er også gratis forsendelse over 50 euro.
De har et udvalg af alt hvad du muligvis har brug for. De tilbyder det bedste af svenske og danske mærker til børn. Der er blandt andet tøj, produkter til fodring, plejesække og plejeprodukter og strøelse. Der er også klapvogne, soveposer, udetøj og mere. Derefter er der også et udvalg af børnemøbler og ting til børneværelset. Mor kan også finde gode ting her for sig selv, som hun muligvis har brug for under graviditeten og de første par måneder. Så er der også legetøj, som Tikiri, der er legetøj fra Sri Lanka, lavet af naturgummi eller organisk bomuld. Der er små søde figurer, der tåler at blive kram med!

 

28 Nov 2019